Subscribe:

Thursday, November 22, 2012

Τα επόμενα 5 λεπτά.

Τα επόμενα πέντε λεπτά κανείς δε γνωρίζει που θα είναι και τι θα κάνει. Και δεν αναφέρομαι σε τραγικά και μοιραία γεγονότα. Θα μπορούσε να συμβεί κάτι καλό. Η γνωριμία με το σύντροφο της ζωής μας θα μπορούσε να είναι ένα απο αυτά.
Όπως και να χει, αυτό το οποίο θα ήθελα να αποδώσει αυτό το κείμενο είναι να μην προγραμματίζουμε τη ζωή μας. Δεν εννοώ να τα έχουμε όλα στον αέρα. Εννοώ να μη βάζουμε τη ζωή μας σε κελιά. Κελιά δίχως εξωτερική θέα. Σε κελιά ανήλιαγα και απομονωμένα.
Η ζωή είναι τόσο όμορφη για να την χωρέσεις και να την κλείσεις κάπου , μα και συνάμα τόσο επικίνδυνη που οφείλουμε να την προσέχουμε. Είναι τόσο όμορφη για να τη χαραμίσουμε... Και μεγάλη σε όγκο, για να την καταλάβουμε. Ας ζήσουμε καλύτερα πιο απελευθερωμένα...





Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι ολόψυχα αφιερωμένη σε ένα άτομο που όλως παραδόξως είναι πολύ μέσα στη ζωή μου, ίσως όχι τυχαία.
Στην κοκκινοσκουφίτσα με μεγάλη εκτίμηση.


ΥΓ. τι σημασία έχει τι θα γίνει τον άλλο μήνα ή το καλοκαίρι;... Είναι δεν είναι εδώ αυτός, θα είναι άλλος. Έτσι πάει, είτε μας αρέσει είτε όχι.

8 comments:

Καρά Κυρ said...

αυτή σου την ανάρτηση να την διαβάζεις, να την ξαναδιαβάζεις και να την ξαναδιαβάζεις, κάθε που η απελπισία σου χτυπά την πόρτα.

Zinala said...

και όχι μόνο.

αν δε σου τύχει κάτι τελικά, δύσκολα αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει πραγματικά γύρω σου.

Ελένη said...

Παίζει παιχνίδια η ζωή. Ένα απρόσμενο γεγονός μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα. Ίσως είναι για να σου θυμίσει να μην θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα. Πρέπει να μένουμε δυνατοί όμως και να είμαστε αισιόδοξοι...

Anonymous said...

www.youtube.com/watch?v=vgQAVzYOcmc

Ειδικά η αρχή (που δεν ανήκει στο τραγούδι)!!

CS said...

www.youtube.com/watch?v=vgQAVzYOcmc

Όταν λένε για ζωές, μικρές, μεγάλες, μπλε, κόκκινες, λυπημένες ή περασμένες, αυτό μου έρχεται στο μυαλό! Ειδικά η αρχή!

(Αγνόησε το προηγούμενο, τώρα πρόσεξα ότι επέλεξε ανώνυμος :P )

Zinala said...

ευχαριστώ, ταιριάζει !

Zinala said...

ένα ενα τα βλέπω... δεν πειράζει!
θενκ γιου.

Zinala said...

ναι, γιατί το απρόσμενο δεν είναι πάντα καλό. ξέρεις εσύ...

Post a Comment

Your opinion is...?