Subscribe:

Monday, November 18, 2013

Τ' όνειρο του Νότη!

   Έχω αναφέρει κάποιες φορές τι είδους μουσική ακούω. Μέσα στους καλλιτέχνες που λατρεύω, βρίσκεται και ο Νότης Σφακιανάκης. Πριν απο πολύ καιρό, λοιπόν, είχα δει ένα όνειρο (δε θυμάμαι καν αν είχα κάνει κάποια αναφορά σε ποστ εδώ), μέσα στο οποίο ήρθε ο Σφακιανάκης να με πάρει για να βγούμε ραντεβού. Θυμάμαι, ήταν ένα υπέροχο όνειρο. Τόσο, που όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε κατάσταση στενοχώριας για αρκετές ώρες μετά, κι ήθελα τόσο πολύ να επιστρέψω πίσω. Πάνε πολλοί μήνες έκτοτε.
   Πριν κάποιες ημέρες -ούτε θυμάμαι πόσες- είδα πάλι ένα όνειρο με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Αυτή τη φορά είδα τρόπο τινά τη... συνέχεια! Αυτή τη φορά βρισκόμουν σε σχέση με τον... Νότη και θα βγαίναμε ραντεβού (ήτο μάλιστα και αρχές!). Αυτή τη φορά όταν ξύπνησα δεν είχα καν συνειδητοποιήσει τι είχα δει. Ίσως επειδή βιαζόμουν για το μάθημα της σχολής. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως, μάλλον θα μου ήρθε κάποιο τραγούδι του στο μυαλό ή έγινε κάποιο "σκηνικό", οπότε και το θυμήθηκα. Πήρα μεγάλη χαρά για να πω την αλήθεια, αν κι είναι επίσης κάτι το οποίο με λυπεί ταυτόχρονα. Πρώτα απο όλα διότι μεγαλώνει και γερνάει (Σχετική σημείωση, ο Σφακιανάκης στον ύπνο μου έρχεται σαν νεότερος. ), ύστερα επειδή είναι απλά όνειρο και τέλος επειδή ξυπνάω. Ναι, είναι δύο διαφορετικά πράγματα αυτά, αλλά θα αφήσω τους "δυνατούς" αναγνώστες να καταλάβουν τη διαφορά.

   Θέλησα πολύ να το αναφέρω, ίσως για να μην το ξεχάσω, ίσως για να ξαναζήσω για λίγο τη μαγεία του ονείρου. Τη μαγεία του να είσαι πρωταγωνίστρια ενός τρελού έρωτα, στις πιο ιδανικές και φυσικά ονειρικές συνθήκες. Τη μαγεία του να μην υπάρχουν προβλήματα, να είσαι ελεύθερος και να είσαι ο καλύτερος. Σε όλα. Συν τη μαγεία του να είσαι η πρώτη επιλογή. Σε όλα.



Κομμάτι του ίδιου με πολλά νοήματα πλέον για μένα:





Να αναφέρω μερικά τελευταία πράγματα για τον καλλιτέχνη.
1. Το ζώδιό του είναι σκορπιός. Και λένε οτι έχουμε πολύ δυνατό και μαγνητικό βλέμμα.
2. Το βλέμμα του για μένα είναι υπέροχο, όπως και όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός του.
3. ΔΕ θα μπορούσα να έχω σχέση μαζί του, πρώτα απο όλα γιατί είναι πάνω απο 50.... (νομίζω 53 πλέον). Έπειτα, το πιθανότερο είναι να κόμπλαρα μαζί του και τέλος, δε νομίζω να ήμουν τόσο τυχερή ακόμα κι αν ήμασταν συνομήλικοι. [χεχε].
4. ΔΕΝ έχω αφίσες του κολλημένες πουθενά. Πάρ' αυτά, έχω κολλήσει ώρες να κοιτώ φωτογραφίες του στον υπολογιστή μου και στο διαδίκτυο. Once, I tried to collect some photos of him, but I gave up soon.
5. Δεν αναφέρθηκα καθόλου στο χαρακτήρα του, οπότε αν σχολιάσει κανείς τη ζωή του και τα λεγόμενά του θα είναι απλά εκτός θέματος (ο ευγενικός τρόπος για να πω "ηλίθιος").


Καλό βράδυ!

4 comments:

Xristina @ Dear e-diary said...

Εμένα σα θρίλερ θα μου φαινόταν...

Μα τον Σφακιανάκη????? Χάθηκε ένας Νίνος?χαχαχα

Zinala said...

α πα πα!!!

CS said...

Το έκανα εικόνα :
Ο Νότης καθισμένος στην καρέκλα να μασουλάει τσίχλα και να παίζει με το κομπολόι του και εσύ στην απέναντι να ακουμπάς τους αγκώνες στα γόνατα και τα χέρια να κρατάνε το κεφάλι σου, την ώρα που ο Νότης μιλάει για το πως θα έπρεπε οι Ολύμπιοι θεοί να κατέβουν και να αντικαταστήσουν τους 300 του αντωνάκη με τους 300 του Λεωνίδα, μπας και καταφέρουμε και επανέλθουμε στις προτήτερες δόξες μας και προετοιμάσουμε το έδαφος για την επάνοδο των Ελ.
http://bit.ly/17ILuUn

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫

Post a Comment

Your opinion is...?