Subscribe:

Wednesday, October 10, 2012

Γράμματα και σκέψεις

   "Πόσο λάθος είναι οι συντροφικές σχέσεις φίλη μου; Βρέθηκα με τον Κώστα. Ναι, εκείνο τον συμφοιτητή μου, τον οποίο γνωρίζω έξι μήνες και βγαίνουμε που και που. Πήγα για πολλοστή φορά στο σπίτι του φίλη μου χθες, μα αυτό το βράδυ ήταν λίγο διαφορετικό...
   Μπορεί κάθε φορά που βρισκόμαστε, να πετάμε και οι δύο στα ουράνια. Μα ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι μόνος στη ζωή. Περνάμε καλά τόσο καιρό. βλεπόμαστε που και που, όχι ερωτικά. Παρέα κάνουμε. Μα ξέρεις εσύ, κάθε φορά κάτι παίζεται μεταξύ μας. Οι αγκαλιές μας δεν είναι και τόσο φιλικές. Μα δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας. Ποτέ και κανείς μας δεν προσπάθησε να ρίξει στα δίχτυα του τον άλλο, ως ερωτικό θήραμα..
   Και χθες βρέθηκα στην ασφάλεια του σπιτιού του, γι ακόμα μία φορά. Μου προσέφερε κρασί και ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στο χώρο του. Και το μοιραίο έγινε : κάναμε έρωτα!
   Μα ξέρεις, δεν ήταν σεξ. Δεν έμοιαζε καθόλου με εκείνο το ωμό και χυδαίο συνένωμα των σωμάτων. Μέτρησα έξι μήνες γνωριμίας. Μέτρησα τέσσερις μήνες ανυπομονησίας και εγκράτειας απο μέρους του. Μέτρησα λατρεία, είδα σεβασμό, ένιωσα ευτυχία.
   Οι καλύτερες βραδιές μου ήταν μαζί του. Δίπλα του, δίχως καν να τον αγγίζω. Μα χθες ήμασταν ένα. Κρατώ τις στιγμές μου μαζί του τρυφερή ανάμνηση στο μυαλό.
   Φίλη μου, ήταν μια όμορφη βραδιά. Μα θα μείνει ανάμνηση και για τους δυο μας. Κοινό μυστικό θα είναι, σαν να μην έγινε ποτέ. Σε φιλώ."





Σχετική σημείωση 10/10/2012: Η ιστορία είναι πλασματική και γράφτηκε μόνο απο σκέψεις και μόνο για να προξενήσει σκέψεις!

6 comments:

Anonymous said...

Πολύ καλογραμμένο το κείμενο σου και παρότι σύντομο κατάφερες να περιγράψεις με πολύ όμορφο και παράλληλα διακριτικό τρόπο τα συναισθήματα σου.
Σε ένα μόνο "διαφωνώ". Αυτό το "δεν έγινε ποτέ", ε δεν υπάρχει περίπτωση... έγινε! Και αυτό θα είναι όπως και να 'χει μια γλυκιά στιγμή που θα ενώνει τα δύο πρόσωπα ...
Όμορφη ημέρα να έχεις γεμάτη χρώματα και όμορφες στιγμές! :)

Zinala said...

κι αν δεν μιλήσουν ποτέ γι αυτό μεταξύ τους; σαν να μη συνέβη...?

Ἅ λ ς said...

ω! μα γιατί;;;; αν ειναι τοσο μαγικό. αν ειναι τοσο μοναδικο. τόσο ξεχωριστο αυτο που συνέβη, γιατι να κάνετε πως ποτέ δε συνέβη; μα είναι τόσο άδικο!!!

δεν μπορεί η καρδιά να κάνει λάθος...

Anonymous said...

Ξέρεις πόσα αποκαλύπτει η σιωπή; Καμιά φορά λέει και πιο πολλά από τις λέξεις!!
Αν και αυτό που πρέπει να φοβούνται δεν είναι το τι θα γίνει αν θα μιλήσουν αλλά τι θα γίνει αν κοιταχτούν. Τα χείλη ξέρουν να φυλάνε μυστικά, τα μάτια όχι!!
Καλό βραδάκι έκπτωτε άγγελε!!

Zinala said...

πόσο δίκιο έχεις!
σε ευχαριστώ για τα πανέμορφα και εύστοχα σχόλιά σου. Καλή νύχτα να έχεις Μαρίνα!

Zinala said...

γιατί καμιά φορά τα πράγματα έρχονται λίγο λάθος Ειρήνη μου...

Post a Comment

Your opinion is...?